In

First Time Bawa Aqlan Pergi Taman Kosmopolitan Kepong

Lunch di Coffee Box Prima Gombak. Dah lama tak datang makan kat sini pun. Order mihun tomyam. Air tetap 3 layer tea. Nasiblah tak berubah rasanya..

Lepas tu collect baja dari owner rumah homestay. Tak pasal2 berhubung sebab dia ada jual baja organik. Maklum tengah seronok menanam pokok2 daun.

Kemudian masuk kedai serbaneka beli pengayak tepung dan measuring cup. Yang ada dah lekat bau bancuhan ubat untuk Abang Lut. Haha. Kali ni beli yang elok sikitlah.

On the way nak balik sempat pulak singgah taman. Sebabnya Aqlan marah2 kami bawak dia naik kereta..sebab dia nak jalan2 kat dalam kedai Coffee Box tu lepas makan...

So nampak parking banyak sangat kereta..rupanya ada festival permainan Malaysia. Thats it la...malas nak berasak.. bila lalu lebih ke depan ada pintu masuk lain..eh eh.. so kami pun berhentilah. Lagipun last bawak Aqlan ke taman masa sebelum Birthday dia ke dalam bulan 3 tahun ni lah..nangis takk..lama sangat dah tu..

Saja bagi dia jalan2 dulu sebelum masuk kat area permainan.





Malam suami masakkan dinner. Yums.



Related Articles

6 comments:

  1. sdp plak tgk mknn ni.. apa nama menu ni kak.
    telur ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egg bacon breakfast in cup. Resipi omputih. Carilah kat internet ye,ada videonya. Cara buat dia mudah je..

      Delete
  2. mcm tat telur pun ada gak..nmpk menarik
    Anis,klu sy terjumpa anis kat luar mesti sy xkenal,sebab muka anis brubah2..bila paki spek nmpk lain..bila tak paki spek pun lain.. hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..yang pasti muka anak tak berubah...so mana mak dia ada, anak dia mungkin mengekor..

      Delete
  3. seronok si kecik..

    menariknya..telur apa tu? x pnh tgk lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telur ni patutnya leleh bila dipotong. First time cuba resipi ni. Telur bersalut kepingan daging. Bawah sekali roti..pastu cheese pastu telur..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Cerita Lain-Lain