In Blogger

Giveaway Dan Pencarian Blog By Jepun Mari


Pagi2 buka blog nampak contest ni. Ada rezeki kita dapatlah jadi salah satu blogger dalam blog list Jepun Mari.

Mula2 jumpa blog dia pasal apa ya..dah tak ingat. Agaknya pasal deko2 bilik anak lelaki dia Azreq. Mula2  ingat betul ke dia ni dari Jepun tapi boleh cakap Melayu.. haha..rupanya, wajahnya macam orang Jepun pakai tudung.

Ok i follow sebab blognya ringkas je dan cara dia menulis macam cerita kat kita depan2..haha. so i rasa macam dia ni in present la bila dia tulis blog. Gitewww..

Jom follow blog Jepun Mari dan join contest yang supermudah ni.

Haha amiklah perhatian ya..copy and paste terus dari blog beliau..maklum i ni kadang2 nak hafal terms & rules ada masalah sikit.

Syarat penyertaan :
1. Terbuka untuk semua yang berwarganegara Malaysia
2. Follow blog Jepun Mari
3. Janji ada blog, boleh join.
4. Buat satu entry bertajuk 'Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari '
5. Copy banner di atas dan buat back link ke entry ini.
6. Publish kan entry dan hantar kan ke ruang komen di bawah.

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini : 
1. 5 peserta yang bertuah akan menjadi senarai bloglist Jepun Marisepanjang tahun 2016.
yang ini saya akan baca setiap blog yg join contest ni, yg mana menarik perhatian saya akan senaraikan sebagai 5 bloglist yang bertuah.

2. hadiah berbentuk tudung AJ klik sini


Tempoh penyertaan 
18 Ogos 2016 - 23 September 2016 

Related Articles

15 comments:

  1. tq anis for ur support,klu jumpa kita dpn2 lg mcm dah kenal 10 tahun
    hahaha..ada rezeki dpt la kita jumpa..insyaAllah

    pasal jepun tu,haaaa nmpak tak taktik permainan di situ..utk tarikan pelancong dtg ke blog kitew..gitu
    hahahha gelak lagi,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha memang nampak permainan di situ..hahaha..

      Delete
  2. Salam singgah dari segmen yang sama.. best of luck to you..!

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/08/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  3. Selamat Bersegmen dan semoga berjaya ada rezeki di situ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...suka2 boleh berjaya pasti gembira..

      Delete
  4. salam singgah,, ketuk pintu sat,, tuan rumah ada ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..tuan rumah baru nak baca blog. Hehe.

      Delete
  5. Datang singgah dari segmen yang sama...
    good luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  6. goodluck sis hihih. singgah sini ^^

    http://yumeedream.blogspot.my/2016/09/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen sis. Kinah pun ada join juge. Marila singgah

    https://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Kinah. Nanti kita jenjalan ke blog awak ya.

      Delete
  8. Followback sini ^^

    http://misspurple17.blogspot.my

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...