In

Eton Mess @ the apartment, The Curve

nak makan cake la....
******
i memang tunggu u sebut nak makan cake. jom.


 beria2la belek menu.. nak tengok kek yang sedap

 lampu lilin ni dah terpadam pulak. change it please!
tiba2 suasana bertukar jadi romantik. eh tak plan pun nak makan romantik dengan zcat..
 rupanya hari sambutan Earth Hour da...
so air raspberry (RM11.00) i pun menyala2...sama menyalanya perasaan pada malam itu. eh? betul2 tak sangka..
 air minuman zcat pun nak menyala jugak..lupala air apa dia minum. hehe
eton mess ni macam kek pavlovalova di Alexis. ada maringue. apakah itu? bila dah makan korang tahulah rasanya..
bila dah selalu mintak cake, dan selalu dilayan permintaan ni..lama2 nanti menjadi peminat cake pulak aku ni. 
 ini gambar cerah semacam from my SE la..
sangat sedap. try it. RM12.90
 thanks! kena kasi kredit pada orang yang rajin snap pictures for my blog and sebab selalu belanja makan..

Related Articles

6 comments:

  1. sedapnya...bestnya eri chan..nk ckp apa pun zcat bwk kan...xpernah mkn kat apartment tu....

    ReplyDelete
  2. shu; sila cuba..

    hanim; kita tak mintak kek kat situ pun...dia yang nak bawak...orang nak blanje..kita nganga je..haha

    ReplyDelete
  3. adoyaiii tak tahan betul kalo masuk blog org..duk tunjuk gambar makanan sedap ni...

    salam pekenalan dr mama :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan mama..ini blog macam2 cerita ada..tengok mood tuan dia..hehe

    ReplyDelete
  5. air itu memencarkan merah yang membuatkan jiwaku pun merah sama lalalalala

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...