In

Jualan Langsir/Sarung Kusyen dan seangkatan dengannya di Ampang Point

ah tak pasal2 aku jadi promoter untuk sales2 terkini di Ampang Point. sajala nak share dengan pembaca blog merapu ni. kan mana tahu ada orang nak tukar langsir baru, sarung kusyen ke...bedding ke...sales sehingga 80% di atrium, ground floor Ampang Point.

aku dah pergi tengok2 tadi. sebab aku ni memang nak cari langsir. kata sejak pindah, langsir2 yang digunakan hasil sedekah adik-beradik/kawan2 yang bermurah hati. jadi ikutkan plan asal nak pergi beli kain langsir lepas tu jahitla. mesin jahit pulak ingat nak pinjam auntie Mui - mak Ping.

bila tengok sales yang gila2 jatuh harga ni, harus aku menebuk tabungan aku.. hahaha..

ok..ok..sales sehingga 5 April 2011. jadi ada masa pergilah singgah. buat kawan2 aku yang baru masuk rumah baru ke, rumah sewa baru ke atau dah bosan dengan yang lama, sila tukar yang baru...aku tahu korang dah dapat gaji. aku yang belum ni itu fasal kena tebuk tabung. hahahaha..gila sanggup kan. lepas dapat gaji, sila ganti balik duit tabungan untuk emergency itu ya!

Related Articles

4 comments:

  1. thanks for bestttttttttttttt info! ko mmg terbaek lah! TERHARU aku! ehheheeee

    ReplyDelete
  2. nasib kat jb takde.sep skit tabungan emegency...ratu utk bilik mmg ske bli siap kat tesco punye.murah kan.simple.kalau hall suke tempah kat nagoya atau tewah tesco sbb murah n kualiti pun ok.

    ReplyDelete
  3. ye..aku macam nak beli 6 helai...iena, jom carik..hehe

    ratusiput; saya bukan insan berkeluarga, jadi rumah sewa saya ni langsir biasa2 dahler..hehe

    ReplyDelete
  4. lain kali ko halo halo aku ni....
    selalu aku miss the promo lah

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...