In

Secret Recipe, Alamanda..alam anda

selepas makan2 di cyberjaya, kami round2 putrajaya pulak. solat asar di masjid besi. memang bestla masjid ni..suka..kalau boleh hari2 mahu datang..masjid tanpa air-cond.

kemudian ke Alamanda, Putrajaya pulak. since takde plan kami pakai jalan je...titibe zcat kata jom tengok wayang. jadi beli tiket untuk show 8.30 malam. jadi nak tunggu show tu, kami berjalan2 di dalam Alamanda la. dah jalan2 haus pula. lepas tu mengada2 nak makan kek.

 inilah akibat menunggu waiter lambat datang ambil pesanan
 walaupun muka encik ni dah penat tapi dia gigih layan game pixel ni.
 lepas tu wajib check in sebab gila kumpul badge jadi mayor satu2 kawasan.
 air frosty lime tu i punya, u minum air mineral dah
 panjang betul gelasnya.
 acara makan kek rasberi. sampai tutup2 mata nak menikmati hidup
 dah habis makan kek nak main game pulak.


Secret Recipe outlet di Alamanda luas dan banyak pilihan kerusi. tapi panas. sebab tu kami pilih duduk bawah kipas.

Related Articles

4 comments:

  1. Terus teringat Meat Ball Spagheti SR dgn set English Tea. Perhhhhh!

    ReplyDelete
  2. saya cari aiskrim sedap dengan kek sedap sebenarnya. sayangnya chocolate caramel dah takde.

    ReplyDelete
  3. nnt jgn lupa blanja shah ea.. nk kekkkkK!! coklat indulgence!!

    ReplyDelete
  4. shah; kek coklat dah macam kureng...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...