In

Mengisi Borang

isi borang apa? borang perakuan bujang? borang permohonan nikah? boleh jalan dah...haha..

kami pergi beli tiket wayang Rango di Cathay, Cineleisure. kemudian ada pulak borang peraduan. dah lama tak masuk contest2 ni sebab dah tepu idea. lagi2 yang perlukan slogan, memang aku tak pandaila...

tapi dah alang2 beli tiket dan katanya peraduan sampai 31 March 2011, kami pun try la nasib. mana tahu. harga tiket RM22 untuk 2 orang. mahal tu, lebih baik mencuba nasib dari buang je tiket tu ataupun frame buat kenangan. eh!...haha..

senang je peraduan tu, cari nama2 pelakon untuk filem Rango. kacang!..tapi bila bab isi slogan, aku serahkan pada zcat. dia pun memerah otak di Boarders. kami duduk2 sambil memikir..eh dia jelah yang memikir, aku pulak cari2 buku dan baca2 la konon macam rajin sangat baca buku.
 Bismillah. semoga menang....mana tahu kan...bersungguh mengisi borang..hehehehe


 dah siap simpan elok2 dalam beg, lepas tengok movie kita hantar

selepas dah siap semua, mulalah tergagau nak cari stapler. ok, pinjam je dengan staff boarders. diorang memang kasi. walaupun kami tak beli apa2. datang nak duduk2 dan buat2 baca buku. haha..

Related Articles

3 comments:

  1. paling fail kalau kena isi slogan.tetibe otak tepu.pdhal mls nk pk.ehehe..

    ReplyDelete
  2. yer lah..cuba bagi teka2 takyah slogan kan..hehe...diorang ni suka dipuji tauuu

    ReplyDelete
  3. kalau aku pulak...any contest yang ada slogan, memang segannnnnnnn lah nak masuk

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...