In

Pejabat Pos Dekat Mana?

wah bila dah petang2, kami berdua lapar lagi selepas isi borang. hehe..nak tunggu jam 5:50pm untuk masuk wayang lambat lagi. jadi kami jalan2 dan pergi makan.

 kami tertanya2 manala terletaknya pejabat pos ni. nombor ditayangkan di Uncle's Lim.


 encik comel tengah tunggu sesuatu.
 aku pulak dah dapat half boil eggs terus lupa dia.
 yang tukang pecahkan telur pun dia.
 licin. sedap. nikmat makan ketika sihat.
 inilah pejabat posnya...laaaaaa...
sebelah kedai Shimino. ok lain kali dah tak susah nak cari2 lagi. pejabat pos tutup jam 6 petang pada hari Sabtu.

Related Articles

3 comments:

  1. senang la mcmtu..kalau org ramai sgt, pas ambik nombor boleh pegi isi perut dulu..

    bijak gak idea ni.. :D

    tp kat mane ni???

    ReplyDelete
  2. ok ikano power centre = IPC.. i think so..

    ReplyDelete
  3. aku sukalah pos office macam ni...boleh makan2 dulu sementara tunggu giliran

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...