In

Pisang Montel

last time pergi pasar malam dengan mak aku beli pisang. dah lama tak makan. harga pisang pun mahal. lagi2 pisang yang sedap dan manis. ewwww..

pisang ni besar. tapi harganya cum RM5. kalau beli kat Giant setelah ditimbang kati mahu RM7 kot..semalam tengok kat Giant satu sisir adalah dalam 4-5 batang nak dekat RM5. huh mahal..mahal..

so korang suka tak pisang ni?
ok makan sampai habis. puas hati. pergi pasar boleh beli lagi.

Related Articles

6 comments:

  1. makan pisang elok utk mghadam kan pwot...
    takde la sembelit nt...

    ReplyDelete
  2. pisang baik untuk kesihatan, 1 hari sebiji pisang. tapi kalau 2-3 biji?

    ReplyDelete
  3. pisang mmg bagus.kalau pisang montel tu mmg kenyang mkn sbiji.mmg mhl.kat jb ji sesisir rm10....

    ReplyDelete
  4. pisang peberet Adam.. beli kat pasaraya kecil RM0.80 sebijik. Kat kedai mamak RM1 sebijik.

    ReplyDelete
  5. ratusiput; mahalnya!

    azmask; makan yang saiz kecik tak puas la...hehe..kalau kecik mahu sebijik-dua

    ReplyDelete
  6. kenyang kena dua bijik kalO besaq mcm nieh..ehehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...