In

February 2011 Birthday Celebration

ingatkan best la bulan 2 dapat increment. itulah hadiah "birthday" paling best bagi orang yang menyambut ulang tahun kelahiran pada bulan 2. tapi nan ado...GM tu berjanji sudah..tapi............pandai pulak tak datang event ni... masa bulan 1 hari itu berjanjila sangatkan...

 julie paling kiri lahir 1hb Feb. tiap2 tahun orang KL sambut birthday beliau. kan gempak tu.
 kek tu sedap
 wan dan Q pun sambut dalam bulan yang sama. Q sebagai sambutan bujang terakhir. 13 March ni beliau bersanding.
teh 0 je. auntie Mui yang buatkan dari pantry ofis. cut bajet ye..bila nak bagi increment?

Related Articles

3 comments:

  1. biasala..janji tinggal janji..hope2 ade rezeki pd birthday u pulak =p

    ReplyDelete
  2. Seronoknya bila dirai sebegitu. Wpun cut bajet, tapi ada lerrrr jugok. :)

    ReplyDelete
  3. ikangelama; birthday i lambat lagi...pengsan..bos janji nak bayar backpay tau. tadi dapat surat kena tax..ingat surat incerement. hadoi...

    kak azie; sebulan sekali makan free...heheh tak habis bawak balik rumah.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...