In

Kuih Kacang Bulat

oh inilah biskut yang paling aku suka makan - dari kacang. kalau makan penuh bahagia..makan dan makan sampai habis satu bekas. hehehe
next time pergi kedai, kena cari dan beli biskut ni buat stok. makan sampai bosan. tapi mungkin tak jadi bosan. sama tahap suka makan biskut tart nenas. huhu

Related Articles

3 comments:

  1. biskut kacang tumbuk...dulu2 punye jajan ni..cume pesen je dh moden skit...sedap gak layan...

    ReplyDelete
  2. wei.. aku pun suke giler ngan kuih kacang nie... and aku pun baru nak blog it out.. tapi ko lebih pantas dari aku.. haha... so nanti kite leh lepak sama2 sambil makan kuih kacang nie! ;D

    ReplyDelete
  3. ratusiput; masa kceik2 dulu suka beno..pastu lama la tak jumpa..dah jumpa mahu beli sajer..

    neena; tentu saja boleh. hehe..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...