Friday, March 25, 2011

Updated! FOS 70% off sales - Ampang Point

updated tambahan baju2....sebab ada orang tanya kat FB kan. meh aku nak tunjuk apa lagi aku rembat..

 seluar tidur, tak dan2 dah kering terus pakai..RM19..menjadi........?
 kardigan. warna dia cantik. oh nak kena cuba gaya baru..RM43 menjadi....
 t-shirt putih. aku suka sangat, kain lembut je...RM25..lepas diskaun...aaa mana kalkulator eh?
baju ni belang dark blue bukan black. tapi itulah ambil pic tak guna pencahayaan yang betul. yang ni RM23..

selepas dikira...hanya bayar RM33 je...lalalalalala..

kesimpulannya....
7 items bayar RM43.80. terbaik...
purata..RM6.25.. walawehhhhhhh

semua dah kedut2 sebab basuh masuk washing machine. sekian..

 ***************************************

sekarang FOS tengah on sale. hanya di Ampang Point. 70% off discount untuk semua harga pakaian. aku yang dah takde duit makan di hujung bulan ni pun terjebak. dengarnya sebab nak tutup branch di situ. maka ketika lunch aku pun pergila menapak
beg plastik baru FOS.
RM12 sehelai. lepas diskaun jadi RM3.60. hahahaha..suka...boleh pakai dengan kardigan, bolero, jacket atau kat rumah di waktu malam atau dihujung minggu.

apalagi Mimy, terus aku teringat dia pernah cakap FOS sales bagitahu dia. ok dah call, sekarang entry blog lagi.

ada banyak pakaian. seluar2 kerja. kalau korang biasa pergi FOS korang tahulah apa yang dijual. tapi nak bagitahu jugak, yang tinggal tak semua yang vogue la. aku suka t-shirt cotton. allergic kan...kulit terlampau manja.

Previous Post
Next Post

About Author

10 comments:

  1. Murah betul tu.. berbaloi2 lah beli, kan? :)

    ReplyDelete
  2. baru hari ahad hari tue aku g ampang point buat pertama kalinya menjejakkan kaki kat c2..ehehehcam best jerk sales hebat nie...

    ReplyDelete
  3. KO JGN MACAM MACAM...PENGARUHI AKU KANNN

    ReplyDelete
  4. mak ai murahnye.mmg kena terjah tu.kalau dh ujung bulan pun rase lepas lg kalau rega camtu.ehehe..

    ReplyDelete
  5. ye..hari ni terjebak lagi..pergi beli lagi...orang ramai beli baju murah2....lunch hour tak sempat..lepas kerja bolehla lama2 sikit kumbah baju2 tu

    ReplyDelete
  6. murah jd nya yer..mmg berbaloi eri chan..tp tulah jauh nun di ampang...

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaa.............murahnyaaa.. tp konfem tak muat aku yg berbadan besar neh. huhu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.