In

Aircond

Berapa agaknya upah selenggara aircond ya. Aircond ni tak pernah diselenggara sejak dipasang. Hampir 2 tahun dah. Sebaya si budak Aqlan.


Kos penggunaan elektrik sebulan bagi aircond sahaja dah RM150. Lebih kurang bergantung pada tahap cuaca dan kelembapan.

Related Articles

7 comments:

  1. sy pun xtahu..hehe.. kalau abg sy dekat boleh minta tolong utk tgkkan..

    ReplyDelete
  2. Lebihkurang RM80 termasuk tambahan gas (biasanyalah)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh murah ni kakcik..tapi harga kat ampang ke tu?

      Delete
  3. kalau takde banyak kerenah, less than rm100. rasanya ok tu, just normal service je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde masalah wak. Sebelum bermasalah sebab tu nak service.

      Delete
  4. Beb. Aircond ko bru lagi. Minimum servis dlm 4 ke 5 thun. Ko cuci sndiri la filter tu. Sembur dgn air. Aku punua dh 3 thun mne prnah servis lgi. Sembur ngan air je filter tu.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...