In Hobby

Hadiah

Nah amikkkkkkkk...2 sekali adik ipar bagi. Dia memang tengah gila mewarna. Dan gila beli warna jugak...asal dia jumpa lagi banyak warna, yang lama mulalah dia tak mahu. maksudnya kalau dah jumpa yang 50 yang 30 dia tak mahu dah walau pakai sekejap.



Tak pasal2 laki aku cakap kena beli buku mewarna ni jugak. Sebab banyak sangat warna. Aqlan pulak masih tak tahu guna. Budak tu aku nak belikan oil pastel color dan buku mewarna kertas biasa.

Dah usha buku mewarna secret garden. boleh tahan jugak harga. Ada yang paling murah RM25. Hehehe.

Tapi aku kan tengah gila buat benda lain sekarang. Takpe nanti ada mood tu kita mwearna laaa..walaupun.....

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...