In

Coloring

Ketika orang dewasa sedang asyik dengan hobi baru yang menjadi trend sekarang iaitu mewarna, aku baru nak ajar anak mewarna.

Sebagai permulaan mestilah beli buku mewarna dan paling penting warna! Aku cari pewarna krayon dalam bentuk telur tapi tak jumpa. Dulu2 jumpa warna bentuk telur di Fabulous Mom, anak baby lagi so hold la konon.

Ermm dah alang2 pergi MPH, aku beli terus krayon 24 warna. Hamikkk.. RM10 jenama Faber Castle dan lepas sign up jadi ahli dapat diskaun 10% lagi.

Balik rumah nak mewarna. Tak jalan. Sebab kertas buku kaler tu glossy. Sesuai magic color or oil pastel color. Sudahnya guna magic color yang laki belikan hari tu.

Ermm memang kita lah yang banyak mewarna. Aqlan tahu conteng2 je.. takpe belajar....belajar...






Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...