In

Baby Room Atria Shopping Gallery, Petaling Jaya

Hari ni first time ever pergi Atria. Jangan tanya kat mana sebab masa on the way ke sana aku tidur. Alih2 dah sampai dan sangat besar ok.

Benda penting...tentulah baby room. Cuma kali ni aku tak guna aku masuk tengok dan snap picture supaya senang next time tahu kat mana.

Kalau ikut peta lokasi, setiap tingkat ada baby room di area yang sama. Katakan pada pintu masuk utama Atria,  baby room ialah disebelah kanan. Jadi setiap tingkat sama la lokasinya.

Baby room ni kecil sahaja. Tapi selesa dan bersih. 1 baby je boleh masuk untuk tukar lampin. Kalau nak masuk adik beradik mak tok nenek tak muat. Takde air panas pada tingkat 1 yang aku masukla.




Sofa ni depan tempat tukar lampin dan sinki tu. Kan kecil..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...