In

Green

sekarang aku layan minum green tea Anis Coffee. aku tak tahulah jika ia adalah pengeluar sama bagi Anis Chocolate Moist Cake tu. rasanya sedap. layannnnn..

RM6. pita pengukur sebagai ukuran. besar betul bekas air ni puas minum.

Related Articles

4 comments:

  1. Dua malan lepas beli kat depan Tesco Ampang atas permintaan si bongsu - RM5.00... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah dengar harga berbeza....adakah sebab kawasan tempat tinggal?? padahal diorang pacak haram gak takde lesen.

      Delete
  2. sebab ni aku dah beli haha..mmg pengaruh ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh diorang ada loyalty kad aku baru dapat je. Minum percuma lepas 10x beli. Tapi ada due date. Jangan lupa mintak k dengan diorang..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...