Tuesday, January 26, 2016

ATM Drive Thru @ Petronas Kota Damansara

first time aku tengok atm drive thru. jadi aku agak jakun sikit. siap suruh laki posing. memang masa tu dia nak ambil duit.

mula2 pergi Petronas sebab nak pergi drive thru A&W nak beli Float. ko tahu jelah rasa float tu nikmat kot minum musim panas macam ni...

lepas tu dia kata nak keluarkan duit. tapiiiiii..dia tak parking kereta dan terus je. rupa2nya boleh drive thru.

okay jugak idea ni selamat pun. hehe.



Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Replies
    1. sangat selesa....jangan salah Petronas lak. ni kat seksyen 4. arah ke segi college

      Delete
  2. haha.. i know this atm. dlu2 tinggal area sini...tp dlu wlupun ia atm drive thru..ttp ambil duit mcm biasa. maklomler..belom ada kereta itu zaman. tak merasalah nk ber drive thru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah sila pergi balik untuk merasa keluarkan duit dari tingkap kereta tauuu

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.