In

Baby Room Alamanda, Putrajaya

dah ada anak perkara paling penting bila pergi shopping mall ialah baby room. kat situlah bilik air kedua ya. budak tu tak suka atau kita pun tak suka..kena terima dan guna kalau dah terpaksa. takkanlah nak ke hulur ke hilir dengan bauan yang kurang menyenangkan..

so 12 Jan 2016 aku pergi Alamanda. anak aku muntah. yer...nak tanak kenalah cari baby room. tapi aku dah lap dia siap2 atas stroller masa dalam kafe lagi. sebab aku tak mahu on the way ke sana ada yang pandang tengok anak aku baju dia kotor dan berbau. tisu basah memang wajibla bawak ke mana2 pun haiii..

ini first time aku guna baby room Alamanda. aku tak tahu sebelum ni rupa dia macam mana. tapi bagi aku....aku happy gunakan bilik ni. bersih (maybe sebab weekdays...takde orang pun..kami je yang guna masa tu).

pintu tekan automatic sliding door akan terbuka dan tertutup bila kita masukla.

large basin memang terbaikla. depannya tandas untuk parents dan anak

tempat menunggu luar dari bilik basin tadi

bilik menyusu

tempat tukar lampin. takde kain ya. silalah bawa alas sendiri. lebih bersih kan. takde keraguan.

i am happy

Related Articles

8 comments:

  1. Replies
    1. Selesa sangat. Tapi takde air panas untuk bancuh susu.

      Delete
  2. cantik, tp kita jenis penakut sikit nak guna tmpat gini..haha

    ReplyDelete
  3. Kita pun happy nak berjalan2 kalau tempat tu ada disediakan baby room.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2. Kalau mall takde baby room memang tak suka pergi. Tak suka orang tukar lampin anak kat surau dan buang lampin kat tong sampah surau.

      Delete
  4. Eh 12 jan...bersalin kat hosp putrajaya. Hahah yes dulu pernah masuk baru2 diorg bukak tp sofa tak ada dlm bilik menyusu. So mak2 masuk dok lantai. Hahah saya pun pelik apa konsep ni. Bilik tak ada apa2. Tp menyusu. Mak2 siap baring dlm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk kot baring2 dalam bilik. Takse alas ke masa tu?

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...