Friday, January 29, 2016

Food Tree Factory, Bandar Kinrara

saja nak try cafe hipster kat area Kinrara. aku tak taulah Bandar Kinrara lain ada tak kafe camni. ni dekat Bandar Kinrara 5 or nak cepat orang panggil BK5 je...

dekat sangat dengan Giant BK

menu yang kami makan..

Green Goblin RM12

aiskrim, soda dan pewarna hijau

Aqlan punya Mac & Cheese portion for kids but banyak RM10

Churros..pheww RM8. sedap gila tapi tak cukuplaaa

dia makan spaghetti aglio yang pedas gila. ada 2 keping roti RM15. agak sedikit jadi tak sempat ambil gambar dah kena ngappp. Cold Jasmine tea dia RM6


ni topi sejak baby. RM7 je kat H&M.

masa bayar diorang tanya food camner semua..aku jawab selamba je...

"food sedap tapi portion sikit. suami saya tak cukup makan kami nak kena top up." mereka pun gelak2. jangan gelak2 je dikkk ko kena ambil kira juga tau. aku bayar semua RM51.

siapa yang kebulor gila maybe kena ambil 2 hidangan baru cukup. ataupun 3 course meal la. appetizer, main course & dessert. semua ada wehhh..
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.