In Wishlist

Good Bye Meja Komputer

Aku kemas siap2 supaya bila laki balik dia just tolong cabut PC dan unscrew je. Meja PC ni gabak, makan ruang banyak. Meja ni sebelah meja jahit aku je. Bila kami dua orang buat kerja, aku menjahit dan laki tengok PC, Aqlan akan datang juga nyibuk main lego. Pijak Lego dan mainan dia yang kecil2 tu biasa dah...Kadang mulut tu ringan je memaki...haaa dah sakit kan..adoi...

Kedua2 meja komputer ni adik ipar punya tapi dia tak pakai buat masa ni. Sebab dia banyak gunakan laptop. Ni semua meja zaman dia belajar dulu2. Meja kaca tu lebih elok, meja kayu ni dah start mereput. Bye2.





Related Articles

10 comments:

  1. kat rumah pun ada sebijik.. dala ranap sebelah hahaha.. tunggu masa gak tu =P

    ReplyDelete
  2. nyah kan saja, dah reput buat ape nak simpan lagi

    ReplyDelete
  3. dah sampai masa la tu. redhakan ja pemergian meja reput ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meja getah memang tak tahan air. Bukan kenakan air pun dia rosak juga lama2. Dia mengembang.

      Delete
  4. Hihi..simpan gambar aje la buat kenangan...babai mena...hihi

    ReplyDelete
  5. hahahha sekandang v*vi keluar ek? haha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...