In

Maafkan Kita Tak Berapa Sihat Nak Melayan

Semalam anak buah sorang ni sampai nak tumpang tidur. Nasib dia datang sorang tak bawa kawan2. Bukan apa, kita masih tak sihat nak melayan lebih2 memang tak berapa daya. Tu pun hulur biskut bangkit cheese je kat dia. Dah 12 malam ko apa lagi nak makannya.

Pagi sarapan karipan pusing segera je. Lunch buat kari ikan bawal. Takleh nak masak beria2 sangat. Tu pun lepas layan dia makan sarapan aku naik bilik sambung rehat, tidur sekejap dan turun masak jam 12 tengahari. Confirm kalau dia takde memang aku makan roti je.

Pastu teringat Aqlan..apalah nak kasi budak ni makan. Try jelah suap kari tu. Eh eh makan pulak walaupun ada masa2 dia macam kepedasan. Haha maaflah nak.. ibu kau ni pun dah ting tong. Nasib masak kari tak letak cili. Buh paprika je sikit.

Ok nak sambung beradu..nak rehatkan badan je..memang lemah semacam je. Kalau tak nak teruskan menjahit baju tempahan ibu mertuaku.


Related Articles

8 comments:

  1. smg cpt sembuh anis...pndai aqlan mkn kari ye...okla tu....ooo anis pndai menjahit rupenya...untung org pndai menjahit ni, tempahan mahal skrg..

    kita nk jwb soalan awk psl kain apa bj raya tu...xtau nk jwb kat mana...haah kain sari...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas doa2. Kita pun ada sehelai kain sari ni nak buat baju apa asyik bertukar fikiran fesyennya..

      Delete
  2. Berihatlah. Jangan biarkan diri ting tong.

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh ye kak...=)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah blogwalking kat sini..

    Semoga cepat sihat ye..😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam singgah menyinggah mengeratkan hubungan sesama blogger. 😊

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...