Monday, July 31, 2017

Jangan Cerita Hal Rumahtangga Pada Umum Lebih2

Cerita kebahagiaan cerita kesedihan jangan dok pung pang satu donia. FB la IG la Blog la..Twitter la...adoii..

Kalau tak tahan sangat cerita pada orang yang boleh simpan rahsia. Nak cerita pada umum sipi2 sudah. Orang tahu kau bahagia...jangan lebih2 sampai orang menyampah atau lagi teruk mahu merosakkan kebahagian tu pulak.

Setiap rumahtangga memang ada turun naik kebahagiaan dan kesedihan. Kan Allah nak uji keimanan kita. Hadapinya dengan sabar dan redha..buat sesuatu yang elok jangan jadi riak pulak.

Pesanan kat diri sendiri juga. Shopping groceries dengan laki pun satu kebahagian. Yang tak bahagia bila tak dapat shopping sebab anak ligat lari keliling mall.😂😂😂


Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. OU kenangan makan kat windmill masa umur 19yrs mcmtu. kemain peghak! hahaha... sepanjang umur ni ada la sekali dua je jejak kaki ke OU tu... ktia tak berapa geng dgn belah2 damansara sana...tak pernah hapaii jalan! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni shopping dalam Tesco. Ko ni mesti kelam kabut komen sampai salah entry. Hahaha.

      Delete
    2. weii betul! hahahhhaa. bengong btol. pnya teruja nak komen.tah kemana2 arah nya komen ak..hahahhaha. janji ko faham kannnn...sudeh! huhu

      Delete
    3. Ye aku memahami kau walau tak pernah jumpa kan..ada sense gitew.

      Delete
  2. Hihi....ramai nau org cemburu..susah kita dia tak nampak..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang ingat bahagia 24 jam kan. tu yang jealous tu.

      Delete
  3. mcm org ckpla, kawen tu sonok, nk jaga perkawenan tu yg x brape nak sonoknyer., ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah syaitan ada kat mana2. Ujian yang datang untuk menguji keimanan dan kesetiaan. Gitewwwww kan wak..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.