In

Bila ada belen duit pada 18hb Feb 2011

kenapa mesti letak tarikh termaktub? sebab kebanyakan orang dah kering duit time ni..dan ada juga yang tengah kaya sebab gaji masuk hari ini..bagi orang macam aku yang kerja makan gaji, dan gajinya pula dapat setiap hujung bulan, 18hb bukan lagi waktu kritikal..tapi setakat berjaga2 tak boleh shopping beli barang mahal2...

 saja susun2 lepas beli. mak aku pun excited tengok aku bawa balik barang..aku beli di kedai Shop N Pay di Ampang Point la. ingat aku larat nak pergi mall yang lain lepas kerja? tak kuasa.....
saja kasi besar bagi pembaca tengok harga2 barang2 ini...silalah kira jumlahnya...hehe....namun...aku hanya bayar RM15....ya RM15.. hahahahaha sebab itulah aku buat entry ini. kedai ini buat lelong semua barang 80% diorang nak pindah hujung bulan ini...

hahahahah gelak lagi...sebab aku sangat suka dapat bekas stainless steel itu. sebenarnya bekas gula, aku nak letak garam dan kunyit di meja memasak aku. mak kata sayangnya.....

tapi aku tak tahulah esok apa aja yang tinggal....bahagia betul...tapi esok macam kena pergi lagi mak nak tengok2 pulak...adeh..deh...nasib guna season parking.

Related Articles

4 comments:

  1. tudiaa....melambak camgini..rege RM15 saja...
    hebatlaaa...mura..muraaa

    ReplyDelete
  2. membeli brg pada harga paling murahadalah satu kebanggaan yg sgt best! hehhehe

    ReplyDelete
  3. ina, sarung bantal oriental style rm28 jadi rm5.60 tak ker murah2 sgt tu...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...