In

Bunyi Mercun Ke Bunga Api?

malam Jumaat...bunyi mercun dah start. tidur lena belum tahu..tapi harapnya lena. minggu ini dah start sibuk.. nak berblog dan tinjau blog kawan2 pun agak letih. jawapan kepada alasan, kerja menimbun yang biasa2 buat tu..dan lagi nak kena audit bulan 3. dan lagi selalu akaun syarikat bawah jagaan aku yang kena dulu. bos dah minta schedule.

esok nak kena stayback la nampak gayanya..dan masa2 nak menghadap hiburan tu kena kurangkan. nasib ada game plants vs zombies sebagai mainan jari dan otak...setelah gunakan jari dan otak di ofis untuk kira2..

macam mana ni cuti 4 hari tahun lepas punya pun belum ambil. nak kena bagitahu bos. kalau bos tak kisah hujung bulan 3 ni aku nak habiskan cuti tu..bukan ganti pun nanti dengan duit kalau tak ambil. kalau bos tak bagi, harap bos tak kisah aku forward bulan 4 ni. ahem nak pergi mana ya?

Related Articles

3 comments:

  1. bestnye cuti2...takpela release tensen skit pas kena audit kan.sti tensen skit kan kalau sebut audit2 ni.lg plak bab2 akaun ni.aduh...(isk cam ratu lak yg kena)..ehee...

    ReplyDelete
  2. ratusiput;bos kata boleh transfer cuti bulan 4-5-6 tapi kena isi form cuti bulan ni.

    mdt; takmonyerrr...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...