In

Mimpi.

akhir2 ni asyik mimipi. kadang2 ingat boleh cerita pada kawan2 esoknya. kalau lupa diam sahaja.

tapi ada sejenis mimpi yang dah kali ke-3 alami. mimpi keluar dengan lelaki hensem..hahahaha..

ah..kalau lelaki mimpi nak dating dengan perempuan cantik dan body solid aku pulak mimpi lelaki persis model.

ceh..lupakan kenangan lama. semuanya dah berakhir.

tapi lelaki2 dalam mimpi itu berbeza2 orangnya dan bukan satu pun my exBF. 

aku bersyukur kehilangan mereka. kerana aku jumpa orang yang lebih baik. dan mimpi hanya mainan tidur...indah jugak kan..kekekekekek

Related Articles

4 comments:

  1. hehehe.. tunggu mimpikan ular pulak..

    ReplyDelete
  2. Macam nak dapat orang bru jer.. Manalah tahu, berkat tahun baru 2011, kot ada yang baru yg lebih hensem dari yg dalam mimpi? hehehehe

    Bila Mak Tarzan Membebel...

    ReplyDelete
  3. kak azie....hope so to get married..hehehe...naik umur lagi tahun ni...aiyyy...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...