In

Shopping Di Hari Kraftangan 2011

aii dah pergi tengok pameran dan jualan kraft takkan tak beli apa2 kot. duit bawa Rm100. dah jangan nak lebih2..dan lagi sebenarnya duit tu nak pump minyak yang tak habis2 sejak last week. jimat gila gandingan myvi+esso*mobil ni...percayalah.. namun hati tetap risau jika tiba2 bar minyak dah bagi signal blink2.. hehe..

ini Izwan kawan zcat. aku guna nama dia masa daftar masuk menginap time cuti kat Pulau Perhentian dulu. guna nama je dah dapat 10% diskaun..
 Izwan ni perunding perkahwinan. serba bolehla...gelang2 manik ni pun dia buat. jadi sebab itu kitorang singgah di gerai dia kat Hari Kraft tu.
 kalau rasa2 nak gubahan bunga besar macam ni pun izwan boleh buatkan. zcat cuma tahu buat pose sebelah gubahan je..hehehe...seodondon merah..
 ok tak anting2 ni? eh takde lubang telinga laa...



 jangan lupa singgah!
ok zcat belikan gelang lagi dari gerai izwan tu..hahaha...suka..suka...suka  kamoo..
aku tak gantung mug, aku gantung gelang..banyak sangatla...er..er..er....
dan ini yang aku mintak. zcat dengan senang hati belikan. senang nak letak Quran bila nak baca..juga senang nak letak laptop bila nak duduk2 atas lantai..kerusi kecik..punggung lebar..caner...caner...?

Related Articles

7 comments:

  1. salam..
    OK gak meja tuh..boleh buat makan nasi style jepun hehehe

    ReplyDelete
  2. best gak kalau g pameran kraft ni.walau pun niat taknak bli tp bila dh tgk mcm2 mesti nk sambar gak pape yg berkenan.

    ReplyDelete
  3. jinkamen, meja ni sengetla...

    ratusiput, memang..ada je tiba2 benda nak beli...tapi i tak kuarkan duit..heheh..org dah banjer..

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih untuk info, tak perasan pulak ada pameran kraftangan ni.

    ReplyDelete
  5. Wahh jeles ler tengok gelang bangle camtu. Tergoda nyerrrrr.... Nak satu yang kaler biru leh? hehehe

    ReplyDelete
  6. kak azie, yang kaler biru adik ipar bagi....beli kat Melaka lagi...Jonker Street je..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...