In

CNY Celebration 2011 at APSC

tahun ni kami suka pakai merah..yeayyyy..every year management memang akan sambut. feng shui sangat dipercayai bos. jadi kita jemput pelakon2 naga untuk main dong-dong ceng kat seluruh floor. hehe

pagi2 mak ping datang rumah aku nak bagi sayur ni. sayur ni buat gantung dengan angpow kasi naga..naga gembira dapat angpow...korang tak dapatla..
 ok ni kaki naga. naga naik eskalator. kelas kann..aku tak amik muka naga tu sebab dia menari laju sangat. hp aku tak dapat catch la naga tu



 ulang tayang kebaya merah lagi..anyway i like this red kebaya..
 maca dah gemuk jeee???
 sekarang rasa kurus pulak
tahun lepas. 23 February. tahun ni buat 11 February

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...