In

Offline Blogshop at Sunway Pyramid

huh, last week duduk rumah saja memang bosanlah kan. nak masak hujung minggu pun malas. jadi aku dan Ping bercadang nak makan di Sushi King. Lagi...? tengah panaskan enjin, zcat pulak sms baru bangun tidur, tak makan lagi. alang2 kesian dengan orang yang baru nak baik demam sejak pergi Singapore tu, aku pun cakap suruh dia bersiap nak bawak pergi makan sekali.

dah sampai rumah dia, aku pun bagi dia bawak kereta. hurmm orang sakit kena bawak kereta..sebab dia kan selalu rindu steering baby aku..hah amik..bawakla... kekeke....
kami makan Sushi King di cawangan Sunway Pyramid. agak panas la..berpeluh2 kitorang makan. zcat jangan cakapla lagi berpeluh2 dengan nak sembuh demam tu.. bagus gak kan...

kemudian kami pun jalan2 tanpa arah tujuan. sebab nak datang makan je..dah macam melalut2 pulak jalan tanpa niat ni.

lepas tu jumpa kedai ni...
kedai ini kecil dan simple, tapi kemasan yang penting
 macam2 brand online shopping ada...
macam2 ada..yang penting, kasut Christy Ng ada kat situ..tapi takde size.. aku suka wedges dia harga RM130...dia ni pembuat kasut. orang Malaysia tinggal di PJ. zcat kata belilah online...huwaaaa...




dan photog aku bergaya dengan topi dari kedai costume. jom buat party costume..macam best je...........

Related Articles

2 comments:

  1. Wahhh... kalu jumpa kedai yang sesuai dgn selera dan citarasa, harus leh ulang tiap bulan tuh. Buat perabih duit. hehehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...