Saturday, February 12, 2011

List Terlaksana ~ tikar getah

phew..akhirnya dapat tikar getah..kaler merah...kenapa merah? entah..aku bukan peminat merah yang tegar tapi aku rasa masa kat kedai pagi tadi kaler merah tu macam paling cantik kat situ. aku tanak beli corak karpet macam kat opis aku  atau corak kayu parquet.

ok sekarang rumah ni dah berwarna dinding putih, lantai merah dan perabot coklat. hahahaha..langsir kena warna pink mak cakap. aiyyo..rasa nak kuning..hahaha

ok tikar getah mak yang sponsor jugak. terima kasih emak.


gambar lepas bentang tak ambil pulak..hehehe...oh langsir...
Previous Post
Next Post

About Author

7 comments:

  1. Dulu masa duduk bujang, I used to have checkered mat sebab nak match kan dengan contemporary style, kononnya. Last last rumah kena pecah masuk. Setan kan.

    ReplyDelete
  2. wohoo warna merah buat kita lebih agresif (kalau bebudak ler).. maybe lahkan..

    ReplyDelete
  3. gong xi fa chai ngehehehehe...
    sure ceria je tiap2 hari...

    ReplyDelete
  4. hazrey, rumah kau cun sgt..diorang usha dah lama tu..

    azmask; takde anak..hahaha...

    rasp; ceriaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tetamu2 yang dtg suka dgn pilihan saya..

    delarocha, kena beli lagi 3 meter..tak cukup!

    ReplyDelete
  5. gambar takde ke...ehehe...skang dh moden tiko getah sme cantik2...

    ReplyDelete
  6. ratusiput; baru upload la...
    sikit2la...hehehe...
    nak mencantikkan rumah bujang saya ni...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.