In

Cerita Luka Pagi Sabtu

walaupun kuku aku terkopek dan berdarah akibat terkena pisau cukur secara tak sengaja dan aku tunjukkan pada mak sebab nak minta kasihan tak mahu buat breakfast, mak cakap luka 1 jari...ada lagi 9 jari...huahuahua.....


aku teruskan juga memasak sambal kerang dan panaskan roti prata segera kegemaran kami berdua. masa tu kenala pakai pembalut luka. nak masak, basuh pinggan..bila kena air dan air sabun terutamanya..memang menikam daging bawah kuku tu...phewww... lepas itu..



 shopping di shop N pay lagi...


dan makan tengahari di coffee box, sri gombak.

Related Articles

10 comments:

  1. uiks...camne leh kena pisau cukur tu.mmg mkn ari gak nk ilang tu...

    ReplyDelete
  2. air teh tu yg tak bole tahan tengok ni... :)

    baru-baru ni combi kena wap air panas...adedeh seminggu cuti masak sbb 3 jari melecet.nasib sebelah kanan...kalau kiri dah tak leh cebok hahaha :D

    psttt...anak dara combi ckp mama ketulahan tu yg kena wap panas.ketulahan dgn sape?

    tentulah rahsia hehe... :p

    ReplyDelete
  3. jari luka kena pisau cukur? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  4. sampai ke saat ini masih sakit...kalau tersalah sentuh apa2 je pun even kain rasanya masyaAllah...kuku tercabut kan..walaupun serpih.

    ReplyDelete
  5. ooucchhh! perit tu...
    sandwich u sungguh menusuk kalbuku :D

    ReplyDelete
  6. salam
    kene tunggu 2-3 minggu gak nak samakan ngan kuku yang lain tuh, kalau kene pakaian yang berbulu tu mesti terlekat nih..

    ReplyDelete
  7. aduhhhh....aku terasa kesakitan dan kepedihan tue beb...adoiiiii

    ReplyDelete
  8. Buat apa ler main dgn pisau cukur... hehehehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...