In

Updated~Hari Kraftangan Malaysia 2011

semalam pergi hari Kraftangan Malaysia di Jalan Conlay. takde plan nak keluar sebenarnya. plan sebenar nak tidur je sepanjang hari tapi gagal.sebaliknya kemas rumah..kemudia zcat ajak pergi lepas asar, jadi kitorang pun pergilah dan park kereta di tempat yang disediakan. nak park dalam area banguan kraft tak boleh. dah park kat sana, ada kenderaan khas yang akan ambil pengunjung. parking free tapi kena ambil tiket khas dan cop di pintu masuk bangunan. pameran ni bermula 23 Feb dan berakhir 7 Mar 2011.

kitorang sampai time tu hujan. tapi takla lebat..berlari2 anak jugakla cari tempat berteduh. ada banyak zon pameran, 5. puas jugakla berjalan dan menengok. mari layan gambar..








 kebaya ni RM350..rasa kat Ampang Point butik Alafan Indah tu lagi cantik

belajar buat kek? ini kek tipu. gila kentang real nya.


ok ada banyak gambar lagi..tunggu zcat hantar lagi...dia mesti terlupa ni.....

updated gambar..sebenarnya aku yang silap extract..hahahaha..kesengalan berlaku ok di hari ahad.



batik2 warisan dari seluruh Malaysia. cantik2 tapi tak berkenan..aku suka satu style baju tu je..tapi takde pics pulakla...
 suka kerusi antik ni


ngehehehe motip ambik gambar sebab ada tenun diraja pahang. tapi ada orang tu tak puas hati sebab negeri dia takde...sekian...
 okla ni dari perak...ni tiru english ok..takde keaslian...muahahahahah
 okla..labu sayung...eh nampak door gift yang ann bagila masa dia kawin hari tu..

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...