In

Adidas Run Handgrip Bottle & Eargear

27hb nak berlari lagi kan....

RM20 jadi RM10. 200ml je

sangat handy..sambil berlari boleh pegang, takyah dah amik cawan kat pit stop tu. ah ya kena beli 100 plus. selalu lembik lepas 5km..after 100+ ni at least refresh tenaga yang hilang

dan eargear ni pembelian melalui online, RM50. kemudian tambah memori kad 4gb. kasi muntah dengar 500 lagu sepanjang berlari. cuma...yang tak best takde control volume.
aku cuma beli eargear. yang lain2 zcat support. tanda sokongan kepada teman dia yang maintain berat badan walaupun.....dah cuba berkali2 nak kecilkan badan..hahahaha..thanks zcat san.

Related Articles

4 comments:

  1. kalau ko gi beli kan aku satu weh..berkenan ni

    ReplyDelete
  2. Mimy, aku kan beli time warehouse sales kat PWTC..aku ada buat entry pasal barangan sukan tu...

    yang eargear ko boleh tengok kat dealmates.com

    nextBook macam zcat beli tu ada buat sale lagi. RM499 jer..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...