Tuesday, November 22, 2011

Bila Nak Nonton Movie/Drama

kat rumah kalau dah bosan ngadap laptop kena ngadap TV. kadang2 citer kat TV best layan jugak. tapi selalu Isnin dengan Selasa je aku menonton. Criminal Mind & Gossip Girl. 2-2 kat 8tv, 2-2 start jam 10:30pm. 

hari2 lain aku sangap jadi tengok drama la..drama Korea yang di download anak buah aku je.. aku dah habiskan Secret Garden & Lie To Me. bagi aku Lie To Me paling best. citer terbaru nak tengok City Hunter lakonan Lee Min Ho tapi baru tengok 1 episod. tengok dia gunakan pistol...aku pulak rasa tak teruja..

dengan penggunaan kabel, aku sambungkan ke TV..baru syok tengok..sambil tengok TV, sambil blogwalking..eheheeheheh
last week baru tengok TinTin..best tau citer ni....adventure memang menarikla....
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. dah clear ker gambar untuk citer Tin Tin tu, aku mau download

    ReplyDelete
  2. ooo lee min ho...mmg tak sajak pegang pistol sbb dah biasa pegang watak hero jambu kaya raya.ehehe..

    ReplyDelete
  3. ratusiput; itulah..dia ada sisi lain pulak..turn off kejap...hahahah

    ReplyDelete
  4. Mimy; orang belikan kabel..aku guna je...hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.