In

The Waterfront At Desa Parkcity

selepas ambil race kit di The International School Of Desa Parkcity, kitorang pergi ke shopping mall yang terdekat. saja nak mallhoping dan tengok2 macam mana tempatnya. (entry pasal race kit next time...ada sebab dan kisahnya..hehehehe)

nampak keedai basikal..sangat teruja...kedai tutup..kalau tak boleh sewa basikal 2 tempat duduk..hahahaha..keliling tasik buatan yang sangat damai di desa parkcity.







but for me, nak datang balik untuk shopping tak adalah..tapi kalau nak makan ketam steamboat..di sini ada restorannya..dan sangatla cosy. takdela bising dan beratur nak makan....

Related Articles

3 comments:

  1. terus patah semangatku nak datang huhuhu

    ReplyDelete
  2. soping mall baru ke ni...area ni mmg aku tak lalu la..tak pasan pun

    ReplyDelete
  3. penah sekali masuk sini..rupa2nya kat desa park city ni pun ada shopping mall..byk cina jer lah

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...