In

Desa Park Run 2011

27 Nov 2011..430am aku dah bangun. nak gerak segera ke Desa Park City International School ada run2 hari ni...tapi.........harusla kena ambik teman run2 aku ni.

ceria pagi2 jam 539am. hahahaha
kemudian terus ke desa park city dan berhenti solat kat R&R kat plaza tol PJ. kemudian cari kedai mamak 24 jam nak makan...untuk alas perut.

lepas dah makan half boil eggs 2 bijik..kita senam dulu
tapi senaman dari celebrity fitness ni tak se best fitness first la...lagi syok masa menari time KFC Run hari tu.
mulakan jalan-lari-jalan 5km dengan memegang handgrip bottle berisi 100+ 
run baby run
official timing 51:09 minit. tempat ke 171/226 - wanita
dan dia 57:06 minit. 119/125 - lelaki veteran


makan la kan dari nestle
beratur la panjang2..hari tu ada 3 kategori. 600 meter, 5km & 10km
gatorade
askar nasi lemak haha..aku tapau jek tak lalu nak makan
have a good time here. 1st time tu guna cip rasmi kat kasut itu pasal boleh tahu berapa minit aku tamat larian
lepastu kita pergi FF kat Mont Kiara..mandi lama2..hehehehe

Related Articles

4 comments:

  1. bagusla korang ni rajin marathon...mesti boleh selim melim cayalah

    ReplyDelete
  2. posh; selim menyelim takde la sangat. nak keep fit je...takdela mengah2

    ReplyDelete
  3. mimy; ada 3 org je bawak botol ni hari tu..yg aku nampakla...hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...