Saturday, November 19, 2011

How Much Your Blog Value?

hahaha..my blog value is so cheap. yup www.inibelogsaya.blogspot.com (hanis zalikha) blog value is over RM188 thousand. how about you?

honestly, i lebih suka kurang dikenali. my brother said..janganlah cerita semua..eh..eh mestilah tapis2...blog ni macam sessi luahan perasaan. yup entry Nutox aje dah lebih 1000 pageviews. ha...ada jugak orang nak tengok blog aku pasal kecantikan..padahal baik korang tengok blog http://xiaxue.blogspot.com i tahu pun sebab mekchu yang buat link dari page dia..eh memang bestla pasal foaming cleanser biore tu..tapi macam takde kat malaysia lagi....just lately kenapa tengok blog dia ni gambar semua kena block..arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.