Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Wednesday, November 16, 2011

Bila Mengadap Coklat

aku hadap sampai habis. tak dapat berhenti bila dah mula makan satu
ya..ada jugak bagi kawan2 sebelah tapi berkira...haha...dah jadi hantu bila buka bar coklat.

11 comments:

  1. Greetings from Finland. This blog is nice to explore, through other countries, people, culture and nature. Come and you look at pictures Teuvo blog and tell all your friends that they too would look Teuvo photos to your country's flag would rise higher than the blog my flag collection. Thank you Teuvo Vehkalahti Finland

    ReplyDelete
  2. ratu jugak sgt suke mkn coklat.sgt berkesan kalau tengah mengantuk.tp lbh ske vochell.

    ReplyDelete
  3. haha.. aku punyer fav jugak nie.. tapi aku suker yg original without any fillings inside.. :D

    ReplyDelete
  4. i pun suka gak nie..cam neena tu..yg ori...

    ReplyDelete
  5. Tak nak minta, sebab tak minat coklat.

    Tapi ehh dah ada Blueberry eh?

    ReplyDelete
  6. kak azie...tah saya tak tahu ni...coklat orang yang bagi....hehehe

    ReplyDelete
  7. Dalila; coklat memang seronok di share..tapi kalau sendiri pun tak cukup?..nganganganganga..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments