In

A Pair of New Shoes

kasut? perempuan mana tak suka kasut. diajak beli kasut baru? beli atau hanya temankan pun dah cukup teruja...ohhhhhhhh belum lagi tengok kasut2 di rak2 yang cantik..

sepasang kasut paling aku ingat semasa kecil ialah kasut tinggi warna pink pemberian sepupuku dari Singapore. masa tu aku baru berumur 7 atau 8 tahun. tapi aku cuma mampu pakai kat belakang rumah je..sebab aku selesa berselipar jepun. hahahaha...

dari selipar TAT SING, BATA, ke kasut2...seperti VINCI, NOSE ke sandal2 untuk kesihatan kaki & tulang belakang seperti SCHOLL, SNOWFLY..oh yeah memang tak ingat semua jenis kasut. ini adalah contoh2 brand kasut yang aku pernah beli. setakat ni belum sampai lagi hati nak beli kasut cecah RM200. bagi aku itu terlalu mahal. aku suka beli time diskaun. tapi kalau dah terpaksa nak pakai pergi event ke, atau ada occasion khas aku kan beli juga pada harga asal.

yeah..yang terbaru ialah loafers plastic ADIDAS.
RM99 jadi RM59.
tahla aku sampai sekarang tak minat nak beli CROCS.

Related Articles

8 comments:

  1. crocs cam dah tak bess ajer...adidas ni cun gakkan

    ReplyDelete
  2. nak comfort la beb..baper RM range..sedap pakai ni..aku gak pakai crocs tipu je..hehehe..

    ReplyDelete
  3. posh; beli masa harga sale. ada 2 warna je..pink dengan purple..i jari kaki panjang..selalu ada masalah dengan kasut bertutup. yang adidas ni ngam2 pulak itu pasal sauk..hehe

    ReplyDelete
  4. mimy; masih belum rasmi. yang penting selesa kan..aku crocs tipu pun tak pernah beli.

    ReplyDelete
  5. brand tak bape nak penting bg ratu.yg pntg selesa.bila dah jd mak2 ni...pastu badan pun comei...kena bli kasut yg selesa n harga mampu :) kalau anak dara dulu ye la takde tanggungan...bli pun yg branded2 je..skang ni nan ado...hehe..

    ReplyDelete
  6. ratu; i masa takde keta bolehla selamba beli boot snowfly tu..sekarang jangan harap....lagi dah duduk sendiri..semua kena bayar sendiri...pandai2la berjimat. nasib boot masih muat pakai...nasib kaki tak gemok. haha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...