Tuesday, November 22, 2011

Cool Blog

masa raya haji, aku kena angkut anak buah kat uniten. lepas hantar dia balik beria-ria dia mintak aku pergi ke bangunan warna pink. aku pun blur2 pergi..rupanya dia minum cool blog. kat dalam uniten ada cool blog! hape???????????????? aku kat UKM dulu pun takde mende2 ni tau...harap tunggu lori nescafe datang bagi nescafe atau milo percuma kat TSL - Tun Sri Lanang Library la...eh betul ek perpustakaan di UKM panggil Tun Sri Lanang? aku pun dah lupa sebab selalu short form je..TSL..haha..

tak ramai sebab masih mood cuti atau budak2 ni tak sampai uniten lagi

aku ambil mocha dengan coklat pearl. eh sedap.

boleh tahan harga dia RM4.++..eh kaya jugak budak2 ni bedal air mahal. aku dulu suka minum air nescafe freeze tu adalah RM2.80 masa zaman tu..rasa dah mahal dah...

Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. Kak Azie pertama kali minum Cool Blog ni masa meronda dalam Metro Kajang. Memang best layan!

    ReplyDelete
  2. mimy; semua advance kan...3 tahun pun dah jadi 4 tahun study...heheheh

    ReplyDelete
  3. aku pun dah cuba dekat RnR Seremban dari Sban nak ke KL ada, memang sedap kalau cuaca panas...gurpppp

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.