In

Korean Drama Fever

disebabkan itu aku menangguh membuat entry baru.

baru habis cerita secret garden 20 episode. sekarang tengok lie to me pulak. lepas tu city hunter lepas tu...................?

menjerit kat Yuhana atau Biyah mintak cerita baru...hahahah.aku tak kuasa nak download..budak2 U memang rajin kan....

ok nak main masak2 esok. lusa nak pergi Terry Fox Run pulak kat Padang Merbok. sesiapa yang pergi hari tu kat sana jangan lupa angkat tangan bila nampak aku..hehe...kalau aku tak nampak..jangan marah pulak..

kemudian kena pergi kenduri kawin pulak. yeay..repeat baju..dah lama tak tempah baju..oh....

Related Articles

5 comments:

  1. mmg demam korea sedang berleluasa ek sis....
    run eri-chan runnnn ....

    ReplyDelete
  2. minat gak ek?ratu mmg penggila drama korea.slalu dok bli ngan zel cd buat koleksi... :)

    ReplyDelete
  3. rasp; masa zaman blajar tahu tumpang tgk kat pc kawan je..

    ReplyDelete
  4. ratusiput; tak eprnah beli cd. takde cd player. dvd rom kat laptop rosak...tahu cucuk external hard disk aje.

    ReplyDelete
  5. sy darama korea xtgk n xlayan...suka tgk cite cina lagi..hehehee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...