In

Cikgu Bahasa Inggeris Saya! ~ Sekarang

saya cuba untuk membuat tampalan dalam bahasa inggeris. walaupun kadang2 saya tahu grammar saya salah. sebab laptop saya di settingkan hanya untuk betulkan ejaan bukan grammar. jadi kalau rasa kelakar atau salah eja..sila tegur ya. bukan nak menunjuk apa...cuma nak asah skil sebab saya memang lemah sikit nak buat ayat yang sangat kreatif dan cantik bahasanya.

tapi buat masa ini, dia nilah yang asyik tegur kesalahan tatabahasa saya...kalau salah sebutan pun dia tegur. bagus juga..terima kasih ya cikgu.
cikgu pakai bow. cikgu ni dah mengelilingi dunia sebanyak 2 kali. jadi tak hairan dia boleh speaking precisely.
sebelum tu, ini cikgu bahasa inggeris saya..
dah pencen sejak kerja dengan Deloitte. cikgu ni khamis lepas dia emel saya dapat anugerah most outstanding award for 2011 MICPA student. eh betul ke grammar saya? hahahah..cikgu saya ni bijak sangatla...saya segan.
terima kasih pada cikgu2..

Related Articles

9 comments:

  1. Jemputan khas buat tuan rumah dan semua pengunjung blog ini. Sudi-sudikan:

    Pertemuan Blogger 18 Dis: Jemputan Istimewa

    ReplyDelete
  2. we have to change our language to english for better understand and fluently...

    ReplyDelete
  3. ratu; cikgu tu caj sewa mahal....pinjam saja tak boleh..hihi

    ReplyDelete
  4. kak AA; saya sedang cuba mengatur jadual ni..tak dapat2 nak confirm..

    ReplyDelete
  5. cikgu BI bergambar gitu mmg khas utk photoshoot cikgu ke....sesuwaiiiiiii

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...