In

Darabif @ IOI Mall, Puchong

kali pertama masuk makan di restoran darabif. before this beli daging kat hypermarket dan masak sendiri.







daging burger dari bahagian yang terbaik, yeah....


memang kenyang makan. inilah daging burger yang menyihatkan. kentang goreng & salad mayonis tu memang sedap. puas hati makan.

Related Articles

8 comments:

  1. trus bukak fridge kuokan kentang nk goreng :)

    ReplyDelete
  2. tu bhgn2 lembu ehh?? baru tau 2 bhgn tu yg terbaek.. lepas ni bleh rekues ngan org potong daging qurban :)

    ReplyDelete
  3. mekchu; ialah. kita pun tak tahu selama ni. dan part itulah yang agak mahal harganya.

    ReplyDelete
  4. darabif ni ada jual kat giant, kan dlm pek tu..ada kedai rupanya..

    ReplyDelete
  5. kalu mcm ni leh lah mkn berger hari2 sbb dagingnya sihat...

    xpernah dgr darabif nie...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...