In

Wedding Invitation

its November..and ramaila yang nak menjadi pasangan suami isteri sah dalam tempoh cuti sekolah ni...kan..

and now...i present to you all my friend wedding invitation card.. bukan i punya ya....

green tea cake

yeay!

ah my friend wedding...Ms Camelia..
inilah wedding invitation dari kawan chinese aku yang pertama...oh oh apa nak pakai....?

Related Articles

8 comments:

  1. pakai dress ke...tp yg sopanla..skang kan byk pilihan...

    ReplyDelete
  2. mimy; aku tgh fikir 2 helai baju je..nak tempah/beli dah tak dan.

    ReplyDelete
  3. ratu; dress? fullamak..kita badan pear.

    ReplyDelete
  4. pernah pg skali je chinese invitation kat eastin hotel..opismate kawin..kami yg malay ni pakai bj kurung jer...heeeee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...