In Soal Jawab

Berapa Umur Anda Sewaktu Melahirkan Anak?

Mak lahirkan anak pertama beliau pada usia 21 dan anak terakhir umur 43. Mak ada 11 anak.

Adik-beradik aku...

Kak Dewi lahirkan anak pertama usia 22 dan terakhir 39 tahun. Kak Dewi ada 6 anak kandung dan 2 anak susuan.

Kak Pa lahirkan anak pertama umur 22 dan terakhir 46. Kak Pa ada 9 anak kandung dan 2 anak susuan.

Kak Ma lahirkan yang pertama usia 19 dan terakhir 35. Kak Ma ada 6 anak kandung dan seorang anak susuan. Tapi seorang anak Kak Ma telah meninggal dunia semasa kecil.

Kak Ted lahirkan anak pertama umur 19 dan terakhir umur 24. Kak Ted cuma ada 3 anak.

Aku pulak lahirkan yang pertama kali umur 37. Anak aku seorang je buat masa ni ye...

Kakak2 ipar pulak..

Kak Long anak yang pertama dilahirkan masa usianya 21 dan terakhir umur 36 tahun. Kak Long ada 10 orang anak.

Kak Lily anak pertama lahir umur 25 dan terakhir umur 29. Kak Lily anak 2 kandung je..dan anak tiri ada 3.

Kak Hasni anak pertama dilahirkan ketika umurnya 22 dan terakhir umur 37. Kak Hasni ada 4 orang anak.

Kak... lahirkan anak pertama pada usia. Pun ada 2 anak je.

Dan terakhir, Kema lahirkan anak pertama pada usia 26 dan anak last sekali pada usia 32. Anak2nya ada 4 orang.

Janet Jackson lahirkan anak pertama umur 50. bahaya ke tak, terpu;ang pada kekuatan badan masing2, ada penyakit ke, sihat walafiat ke, kalau dah takde rezeki tu,,,banyak2 bersabar.


pandang ke atas terasa kecil, tapi bila pandang ke bawah jangan terasa besar ya.

Related Articles

2 comments:

  1. rezeki Allah..walau berapa tahun umurkan.. klo dh rezeki sihat elok je.. mak sedara lya bersalin umur 48thn, alhamdulillah..sihat sgt dia..

    lya dulu bersalin umur 23..muda.. tp x sihat..penuh komplikasi..spnjg mgndung fasya pom koma.. tu la pgalaman kali pertama n terakhir utk lya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah berikan kita ujian mengikut tahap iman kita. Kalau lebih berat ujian tu kita rasa sebenarnya Allah nak menambah rasa keimanan kita. Apa2 pun bersabarlah.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...