Resipi Ayam Madu Sedap Dimakan Dengan Nasi Ayam Selepas ayam direbus selama 15 minit bersama hirisan halia lebar dalam 2-3 inci, marinate ayam tersebut dalam zip lock bag. Bancuhan marinate ialah: Satu sudu besar madu asli Satu sudu besar kicap masin Satu sudu besar kicap manis Satu sudu besar sos tiram Marinate selama 2 jam..lagi lama lagi sedap. Bila nak goreng api mesti sederhana dan balik balikkan ayam tu setiap 4 minit. Yums. E-melkan IniBlogThis!Kongsi pada XKongsi ke Facebook
hangus ke garing tu, anggap la ranggup ayam..hahahaa
BalasPadamItu kesan marinated la. Kalau ko rajin ko grill. Aku tak kuasa..
PadamWAHH SDP.. KENA CUBA NI SBB BAHAN MUDAH
BalasPadamCuba jangan tak cuba Yui
PadamSekarang mana nak dapat madu adli di pasaran. Banyak tak ori. Kalau ada orang jual yg ori pun buat kita susah pacaya, betul ke tidak.
BalasPadamMasak ni kena ada timer. Setiap 4 minit kena balikkan.
Bila anis buat ayam madi macam ni, lain kali beri lah saya sikit. Senang tak payah saya ke dapur.
Oh pasal madu ni kami selalu beli kat Mehnaz. Kira bukan madu Malaysia la..
PadamMemang ada timer kat dapur. Laki belikan untuk dia. Kita tumpang pakai.
Selalu masak macam ni memang laju je makan..habis cepat hehe.
Bad spelling. Sorry
BalasPadamNampakkk sedappp sgt!
BalasPadamSedap dan berbaloi buat sendiri.
Padam