In Makan Luar

Makan Tengahari Di Sukiya Da:men

Adik ipar belanja makan hari ni. Alhamdulillah.

First time Aqlan makan aiskrim sendiri. Sekali bagi dalam cawan. 2x dalam kon. Sudahnya gigit wafer je banyak.

Masuk Popular jap cari bahan nak buat surprise untuk Aqlan. Hehe cuba berhemah. Bukan masa untuk membazir. Tapi kalau otak dah datang idea kreatif tu mulalah angan2 dia panjang. Dalam fikiran tengah loading mana bahan2 kreatif untuk buat kraf yang aku beli dulu2. Banyak je..tapi kat mana tu?

Balik singgah 99Speedmart beli roti kat sini murah tau..kurang 20 sen untuk roti putih Gardenia. Hihi..


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...