Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Tuesday, August 22, 2017

Tudung Bawal Scallop Untuk Dijual

Kepada sesiapa yang berminat untuk beli tudung bawal scallop ni sila hubungi saya di ideriyanis@gmail.com. Tak dapat nak bagi contact number secara direct di sini...


Tudung ni material dia ialah chiffon. Kalau warna gelap tak jarang pun.

Harga jualan sehelai ialah RM12. Tidak termasuk kos pos. Siapa bayar cepat dia dapat dulu sebab ini sahaja warna2 yang nak dijual. Buat masa inilah.

Tudung ni lebihan dari pembelian secara rambang. Bila dah balik rumah tak berkenan pulak dengan mata. Tapi kalau kalau ada yang berkenan untuk memilikinya sila hubungi saya.

Tudung ni memang lembik sikit so pakailah anak tudung berawning kalau nak elok. Tapi tak panas.

Tudung akan jatuh ke bawah bahu kalau tak dipintal depan tu.

Kemungkinan besar saya juga nak jual tudung2 lain yang dibeli tapi tak pernah dipakai sampai ke sudah. Oh kena spring cleaning la.....

No comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments