Selamat Hari Kemerdekaan Yang Ke-60, 31 Ogos 2017

Malam raya aku cuma masak kek buah. Kami pun hanya shopping groceries di Hero. Dah sampai branch Nova Saujana tutup pulak. 1 September baru buka semula. Ada renovation. So kami ke branch TTDI.


Lepas dah beli barang2, tak beli barang basah untuk dimasak sebab laki cakap nak pergi Hero lain selepas hantar adik ipar ke KL Sentral. So just pergi claim kopi Americano dan scone je.

Selepas hantar adik tu balik, laki penat pulak jadi dia tak keluar dah untuk beli barang basah. So takdela apa nak dimasak untuk juadah raya esok. Itu pasal aku masak kek buah kukus je. Dah tidurkan Aqlan, turun balik sebab risau terlena sebab kek kukus masak 4 jam. Jadi layanlah movie Dr. Strange. Adoila... Benedict Chumberbatch yang berlakon. Lagipun ini salah satu series Avengers. Hehe..orang lain dah bertahun tengok aku baru nak tengok....
Share:

No comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.