In

Bara 1 Bistro, Axis Atrium, Ampang

before run-walk-walk all the time..(hahahaha) aku pergi lunch dengan Ping di Bara 1 Bistro. saja nak test. zcat dah pesan jangan makan berat nanti tak larat pergi marathon. aku pun order mee bandung. nak tunggu mak aku masak lama la lagi....aku nak test power dia..sedap ke tidak. (kalau dah berdarah Johor tu..semua makanan Johor jadi kebanggaan-walaupun aku lahir kat Pahang...)

15% discount bagi pemegang kad kredit standard chartered




waktu lunch hari Sabtu. sayang takde pelanggan yang ramai.kawasan restoran agak luas

air jus murah tapi dah campur banyak air..tak pure dah


RM6.90. sangat sedap...oh ye takde GST kat sini...


dekorasi cantik..orang takde. tapi aku harap bila dah full tenant kat apartment tu, kedai ni ramaila yang datang...

Related Articles

4 comments:

  1. leh try gi nie...
    suka gak kalo restoran tak ramai sgt org...
    cepat skit dpt food hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. mi bandung sgt menyelerakan dgn kuah yg melimpah...

    ReplyDelete
  3. ni soping mall kat umah neena kan...cantik tempat ni...mee bandung tu mampu tak lawan mee bandung kat muar mari....walahhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. aku tak penah lagi makan kat sini.. selalu laluuu membujur lalu melintang patah jer bile tiap kali singgah 'umah' aku yg tak siap2 lagi nie.. uhuhu...

    since ko dah kata mee bandung tu sedap... confirm nanti aku pi terjah makan kat sini! :D

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...