In

I Am Not Feeling Well ;(

last saturday, acara jogging didn't happen. because i was period, so zcat said is not good for me to do some heavy exercise. erk...dah lama tak pergi FF tau.

so we decide to go makan kari kepala ikan merah again at Shah Alam. again cheap. RM38 for all. kepala saja 2 bahagian sudah RM30. so cheap!

after that we went to 1 Utama. again we want to feel the best teh ais at Melaka Corner. you gonna love it if you try.

zcat's friends called us then to join karaoke at Red Box, The Curve. yeah we go...and before that..again i bought some headscarves at Safuralifestlyeshop.blogspot.com...hoyeh..got discount and paid by zcat. heehee..i was surprised actually. oh i tak biasa mintak orang bayar2kan apa yang i nak...belanja makan i pandai mintak...hahahah...patutlah kan dah naik kg!

we reach at Red Box in the middle of time. all friend keep singing and singing...i like before, nyanyi2 belakang je...hahaha malu weh...orang hulur mikrofon pun kita dah sorok2..sampai sekarang lagu yang teringat2 ialah MARIA...you've got to see her...maria....aduss..

eh why tajuk not feeling well tapi cerita semua macam gembira je? sebab nak buat rentetan la..

lepas tu sambung makan kat al-Mukha di TTDI. not bad la..makan2....makan...gemuk bising. hahahah..lepas zcat hantar diri sendiri balik, i drive balik ke Kajang...

Sunday, my friend; Natrah & Afiq wedding. makan2 sedap di Kg Pandan. then masa itulah i dah rasa tak sedap badan...selepas minum air teh yang kurang sedap. i met ramai kawan2 masa kerja di Petrosains dulu. and yeah i am happy to chat with them but time is the enemy...wakakakaka....drama sangatkan.

lepas tu pergi minum dekat dR. Cafe di Mont Kiara lagi...yummeh....suddenly heavy rain pulak. jadi bertambah lama kita lepak....

oh ada agenda lagi...kena pergi Kg. Melayu Subang..zcat's friend - Rizal & Yong buat makan2 at their home. so lepas tu makan2..kuih i duduk atas sofa sedap dan tidur..yeah i need rest...i mengantuk dan rasa tak larat. lepas dah tidur, bangun dan makan lagi..

ok gambar2 next week jelah. i duduk rumah Ann, laptop takde...nak baca blog kawan2 pun tak sempat.

sekarang i dah kena flu...huwa................ 

Related Articles

6 comments:

  1. yela aktiviti penuh tu...maybe tak cukup rest kot.get well soon ye...gambar jgn lupa :)

    ReplyDelete
  2. Minum air suam la pulak pasni.

    Jom, kita sama-sama meraikan MC kita. hehehe

    ReplyDelete
  3. Masa untuk rehat & makan ubat... get well soon.. :)

    ReplyDelete
  4. duk umah Ann jangan gomol kucing..kucing di tgh gatal nak mengawan tu.hihihi

    ReplyDelete
  5. yezza MC semalam...pagi ni kerja..tapi lepas makan ubat macam malas nak pergi site..
    thanks you all for doa2 & harapan. ehhehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...